Hi!

Doe je ogen maar even dicht. Zucht maar eens diep.

Welkom in de wereld van relaxt presteren.
Jouw nieuwe realiteit.
Waar hard werken niet meer de norm is.
Waar successen worden bereikt vanuit ontspanning.

Download mijn 5 geheimen om relaxt te kunnen presteren

privacy Als je mijn geheimen download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Ontdek

de kracht van relaxt presteren

Welkom op mijn website waarbij de norm is om vanuit rust te ondernemen. Ontdek hoe je optimaal kunt presteren en je doelen kan bereiken vanuit rust en ontspanning. Iets wat misschien nieuw voor je is. Bij mij draait het om relaxt presteren, waarbij ik geloof in dat de juiste balans tussen inspanning en ontspanning leidt tot de beste resultaten. Ontdek mijn nieuwe benadering en bereik jouw doelen met vertrouwen en rust.

Leef jij een ‘ mwah ‘ leven!

Je bent de architect van je eigen groei

De keuze is aan jou!

Als jij bij meer dan drie van bovenstaande punten een ‘ja’ antwoord, dan is het tijd om jezelf de spiegel voor te houden. Jíj op dit moment zelf de regie in handen om een keuze te maken. Weet dat als je durft te kiezen, het je energie en tijd bespaart. Het stuurt je meteen naar de volgende stap die je mag maken. Durf jij dit uit te proberen?

Download mijn 5 geheimen om relaxt te kunnen presteren

privacy Als je mijn geheimen download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Hoi! ik ben Anneke.

Aangenaam, ik ben Anneke. Opgegroeid in een gezin waar topsport en ondernemen centraal stond, is streven er met de paplepel ingegoten. Schouders eronder en door. De lat lekker hoog leggen, ik wist jarenlang niet beter.

Deze instelling heeft me natuurlijk ergens gebracht, maar belemmerde me op een gegeven moment ook. Iedereen maakt in zijn/haar leven dingen mee. Deze gebeurtenissen en ervaringen kunnen ingrijpend zijn maar kunnen tegelijk voor nieuwe inzichten zorgen. Zo ging dat ook bij mij.

Door de jaren heen hebben momenten waarbij ik noodgedwongen op zoek ging naar rust en houvast, me laten groeien. Gaandeweg ontdekte ik daarbij de magie van energie.

Het eindresultaat is dat ik ervoor heb gekozen er mijn werk van te maken. Als energetisch therapeut kan ik nu ook anderen laten ervaren hoe je onderbewustzijn van invloed is op jouw lichaam en geest en wat je hiermee kunt bereiken.

Ervaringen NEI
“Ik ben blij dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en zodoende Anneke en de biotensor heb leren kennen. Ik heb enorme stappen gemaakt het afgelopen half jaar, waaronder mijn baan in loondienst opgezegd, zonder zicht op wat anders. Vanuit vertrouwen. Ook op het gebied van familiaire omstandigheden, hebben energetisch dingen plaatsgevonden die zonder enige twijfel samenhangen met de sessies bij Anneke. ”
Jessica Bril

ZegYesmetJes

Werk met mij

Wil je in een 1-op-1-consult met mij onderzoeken waar jouw klachten vandaan komen? Ik help je je emotionele blokkades op te sporen met zowel NEI als systemisch werk, om ze vervolgens te verwerken en op te lossen.
Wil jij echt aan jezelf gaan werken en doorpakken. Gedurende drie maanden gaan we samen kijken welke emotionele blokkades je nu weg houden bij wie je echt wil zijn.
Als trainer begeleid ik mensen bij het maken van stappen in hun persoonlijke proces. Ik train, NEI therapeuten, maar leer je ook hoe je jezelf een spiegel kunt voorhouden, wat emoties doen en hoe je ze voor je kunt laten werken in plaats van dat ze je belemmeren. Hierbij werk ik met NEI, de biotensor en meditatie.
Tijdens deze online meditatietraining neem ik je mee in de wereld van relaxt presteren. We gaan een maand lang je geest trainen om ervoor te zorgen dat je een helikopterview krijgt, waardoor je meer rust en focus zult bereiken.

mijn blog