Referenties

“Anneke is puur, echt en brengt oprecht iets prachtigs in deze wereld”

Ik ben dankbaar voor de cursus bij Tineke, waardoor ik in contact kwam met Anneke. Ik prik snel door iemands bullshit heen, maar bij haar valt nergens doorheen te prikken. Ze is puur, echt en brengt oprecht iets prachtigs in deze wereld. Vanuit haar eigen afgelegde pad. Ik ben blij dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en zodoende Anneke en de biotensor heb leren kennen.

Ik heb enorme stappen gemaakt het afgelopen half jaar, waaronder mijn baan in loondienst opgezegd, zonder zicht op wat anders. Vanuit vertrouwen. Ook op het gebied van familiaire omstandigheden, hebben energetisch dingen plaatsgevonden die zonder enige twijfel samenhangen met de sessies bij Anneke.

Het is daarom dan ook dat ik ze zal blijven doen. Dankjewel

Jessica Bril,
ZegYesmetJes
“Anneke is doorstastend en niet bang om je de spiegel voor te houden”

Het stroomde niet lekker in mijn business en ik zat mijzelf in de weg. Als coach en therapeut zag ik precies op welke thema’s de pijnpunten zaten en waar ik mijzelf saboteerde, maar met mijn eigen methode lukte het me niet om zo diep naar het onderbewuste te gaan dat ik de kern te pakken kreeg. 

Of liever gezegd, ik nam er te weinig tijd voor en als je jezelf behandelt, heb je toch een aantal blinde vlekken.Ik was daarom al tijden op zoek naar een coach die kon tippen aan mijn eigen kwaliteiten en die de resultaten kon behalen die ik met mijn eigen klanten behaalde. Ik had al van alles geprobeerd, maar in Anneke heb ik mijn gelijke gevonden qua kundigheid. Met de NEI-methode ga je echt naar de kern en los je je blokkades op, zodat je weer in jezelf gaat geloven en vol vertrouwen kunt ondernemen! Anneke is echt een lieverd.

Ze neemt ruim de tijd voor je en legt goed uit hoe alles werkt. Ze is doortastend en niet bang om je de spiegel voor te houden en dat alles op een respectvolle manier. Dus loop je ook vast en wil je weer dat het stroomt in je business?

Monique van Roekel,
Topminded -mindset therapie

“Je moet het echt meegemaakt hebben om te ervaren hoe Anneke van het ongrijpbare van je onbewuste grijpbaar maakt.”
Ik had geen idee wat te verwachten van de NEI sessie maar binnen 10 minuten zorgde Anneke er al voor dat datgene wat het meest gezien mocht worden in mijn onderbewuste naar bovenkwam. Je moet het echt meegemaakt hebben om te ervaren hoe ze tijdens zo’n consult het ongrijpbare van je onderbewuste grijpbaar maakt. Hele fijne ervaring.
Sophie Makker,
Business strateeg voor de inuïtieve ondernemer
Ervaringen NEI-therapie
“Anneke heeft mij zoveel verlichting gebracht, waardoor de zwaarte nu weg is.”

Ik kwam bij Anneke terecht, omdat ik merkte dat ik bij een stuk verlies van ons kind niet kon komen. Dit blokkeerde mij in zoveel, weliswaar onbewust maar ik merkte dat ik er iets mee moest. Tijdens de eerste sessie bij Anneke kwam dit direct naar voren, logischerwijs was ik best gespannen. 

Maar doordat Anneke een warm en invoelend persoon is voelde ik me direct op mijn gemak, om ook zo de diepte in te kunnen gaan. Dit heeft mij, en ook mijn gezin zoveel verlichting gebracht, waardoor de zwaarte nu weg is en ik weer mijn eigen pad bewandelen kan. Daarna heb ik nog 2 mooie sessies mogen doen, niet alleen voor mijzelf maar ook voor onze kinderen. Ik gun iedereen deze ervaring, dank je wel Anneke!

Elvira Bakker,
EB Energetisch Therapeut
“Door Anneke was het eindelijk veilig genoeg om toegang te krijgen tot rust en ruimte in mijn lijf”

Ik werd ruim 6 jaar geleden ziek op 21 jarige leeftijd. Zodanig dat ik niet meer kon werken en bedlegerig werd. Het reguliere/medische circuit kon niks meer voor mij betekenen dus ik ging zelf aan de slag. Ik heb op eigen houtje al zoveel vooruitgang geboekt maar toch voelde ik dat ik niet zelf bij de kern kon komen. Na mijn eerste NEI consult bij Anneke voelde het alsof er een deur werd open gezet. Het was eindelijk veilig genoeg om toegang te krijgen tot rust en ruimte in mijn lijf.

 In de dagen na mijn eerste consult zijn er al zoveel mijlpalen geweest. Zowel mentaal als fysiek. Mijn omgeving en ik staan werkelijk waar versteld. Als voorbeeld: ik heb voor het eerst in ruim 6 jaar alleen een wandeling durven/kunnen maken van een kwartier door mijn wijk. Zonder rolstoel, zonder scootmobiel. Ik heb door Anneke en door NEI voor het eerst echte hoop op de toekomst die ik voor ogen heb. Ik voelde mij gelijk veilig en geaccepteerd bij Anneke. Alleen maar lof en complimenten dus!

Emma
“Na de eerste nei-consult voelde ik direct een verschil ”
Een tijd geleden ben ik voor het eerst bij Anneke geweest voor een NEI-consult. Vrijwel direct na het consult voelde ik een verschil. Dit deed me erg goed. Een aantal maanden later volgde nog een consult met wederom een positieve verandering, zowel lichamelijk als qua mindset. Na deze twee NEI-consulten besloot ik mezelf op te geven voor de workshop biotensor, allereerst puur uit nieuwsgierigheid. Benieuwd naar wat het me zou kunnen brengen, gericht op mezelf, maar ook op de personen in mijn omgeving. De locatie van de workshop in combinatie met de ontvangst van Anneke zorgde direct voor een gevoel van thuiskomen. Welkom zijn en samen in een ontspannen sfeer aan de slag gaan. De workshopdag was erg interessant, waarbij er genoeg ruimte was om zelf aan de slag te gaan met de biotensor en waar mogelijk vragen te stellen. Dat vond ik erg waardevol!
Yvonne
“De energie stroomt weer!"
Anneke is een hele lieve en warme vrouw die snel een fijne sfeer creëert en vertrouwen weet te winnen, waardoor je makkelijk de diepte in kunt. Voor ons heeft ze ontzettend haar best gedaan en ruim de tijd genomen om ons een stapje in de juiste richting te laten zetten. Ze kan op een begrijpelijke manier duidelijk maken wat er gezien mag worden. NEI heeft ons een mooi inzicht gegeven waardoor de energie weer beter kon gaan stromen. Lieve Anneke, bedankt voor jouw bijdrage in weer een stukje persoonlijke ontwikkeling.
Dagmar